Opel’den mart ayına özel kredi imkânları! Opel’den mart ayına özel kredi imkânları!

Suzuki ürün ailesinin düşük yakıt tüketimi sunan Akıllı Hibrit modeli Swift, mart ayına özel satış koşulları ile dikkatleri üzerinde topluyor. Kampanya kapsamında Swift hibrit modeli 998.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla kullanıcılar ile buluşuyor.

Suzuki, GL Techno ve GLX Premium olmak üzere iki donanım seviyesi ile satışta olan Swift Hibrit modellerinde mart ayına özel 200.000 TL’ye 12 ay yüzde 0 faizli kredi desteği imkanı da sağlıyor. Modeli 0 faizli kredi ile satın almayı tercih eden kullanıcılar için de mart ayına özel takas destekli başlangıç fiyatı 1.078.000 TL olarak belirlendi. Avantajlı satış fiyatlarına ek olarak; sadece 10.000 TL’lik bir fiyat farkı ile kullanıcılar, hem GL Techno hem de GLX Premium versiyonlarında Swift Hibrit modellerini çift gövde rengiyle tercih edebiliyor.Suzuki Swift Hibrit Kampanya Fiyatı

Güçlü güvenlik önlemlerini her iki versiyonda da standart olarak sunan B hatchback model, zengin donanımı, düşük yakıt tüketimi ve sürüş konforu ile öne çıkıyor. Tüm bunlara ek olarak Suzuki, “Suzuki’den Garantim ON”da programı ile Swift Hibrit modellerinin tamamında,  10 yıla varan garanti imkanı sağlıyor. Satın alınan Suzuki Swift Hibrit modellerinde sunulan 3 yıllık temel üretici garantisi süresinin bitiminden itibaren “Suzuki’den Garantim ON’da” kapsamında kullanıcılar, periyodik bakım için yetkili servislere geldikleri sürece 10 yaş veya 180.000 km’ye kadar bu programdan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.